Jam van Sjamaan


Bij een bestelling via onze webshop betaal je geen verzendkosten in Nederland vanaf 29,90 euro. Dat is bijvoorbeeld een bestelling van 2 jamtorens of 1 doos met 6 potten jam. Vanaf 40 euro betaal je geen verzendkosten naar België. 


Jam (100 ml), smaak naar keuze

Onze kleine potjes jam zijn perfect om bij een borrelplankje te serveren of om kado te geven. 

Verzendkosten  zijn gratis bij een bestelling van 8 potjes.

 

€ 3,50

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

Jamtoren 3 smaken

 

Een mooi en lekker cadeau om te geven en te krijgen, dat is onze jamtoren met 3 van onze magische smaken. Kies zelf welke smaken je in de toren wilt hebben. Je kunt daarbij ook op de kleur letten. In het opmerkingenveld bij je bestelling kun je je keuze doorgeven. Als je niets doorgeeft zullen wij een mooie toren samenstellen. Inhoud 3 potten van 106 ml. 

 

Koop je 2 jamtorens of meer, dan zijn de verzendkosten in Nederland gratis.

€ 15,00

  • Levertijd: 1-3 dagen


Jamtoren 5 smaken

Zoek je een origineel cadeau voor iemand die van schoonheid en lekker eten houdt? Kies dan voor onze grote jamtoren. Kies zelf welke 5 magische smaken je in de toren wilt hebben. Let daarbij ook op de kleuren voor een mooi kleurverloop. In het opmerkingenveld bij je bestelling kun je je keuze doorgeven. Als je niets doorgeeft zullen wij een mooie toren samenstellen. Inhoud 5 potten van 106 ml. 

 

Koop je 2 jamtorens of meer, dan zijn de verzendkosten in Nederland gratis.

€ 20,00

  • Levertijd: 1-3 dagen

Jamkado Kist 5

 

5 potjes magische jam in een mooie houten kist met schuifdeksel. Stel de kist zelf samen op smaak en kleur. Je kunt je keuze in het opmerkingenveld bij de bestelling doorgeven. Als je niets doorgeeft zullen wij een smaakvolle kist samenstellen. Inhoud 5 potten van 106 ml.

 

Gratis verzending bij bestelling van 2 kisten of meer.

€ 25,00

  • Levertijd: 1-3 dagen