Wie zijn we?

Wij zijn Menno Uringa en Loes van Loenen en samen runnen wij sinds begin 2019 Sjamaan. Menno zorgt voor de smaken, maakt de jam en het ijs en verzorgt de verpakkingen. Loes zorgt dat het op de achtergrond goed loopt en aan alles gedacht wordt.

 

Menno

Het spelen met smaken en deze met elkaar in evenwicht brengen vind ik een spel waar ik iedere keer weer van geniet. Nu nog steeds, na zoveel honderden liters jam gemaakt te hebben, ben ik enthousiast en verheugd als het weer gelukt is om een mooie smaak te maken. Ook vind ik het erg leuk om na te denken over hoe we onze mooie jams presenteren, produceren en aan de man brengen. Dit zijn uitdagingen waar ik een hele hoop van mijn creativiteit in kwijt kan. Een goed product smaakt niet alleen goed, maar ziet er ook mooi uit en heeft een eerlijke oorsprong. Ik kijk er naar uit om de komende jaren nog heel veel nieuwe smaaksensaties te ontdekken en met onze klanten te delen. Mijn wens is dat heel veel mensen van onze heerlijk jam mogen gaan genieten. Hier in Nederland en ver daar buiten.   

 

Loes

Ik ben blij met de jammakerij. Ik vind het leuk om handel te drijven. Tot nu toe was dat vooral in de hobbysfeer, maar nu in ons eigen bedrijf met een eigen product handeldrijven, vind ik echt fantastisch. Helemaal omdat we vanaf komende zomer alleen nog maar biodynamische of biologische ingrediënten gaan inkopen. Dit maakt het voor mij nog mooier en makkelijker om helemaal voor ons product te gaan. In het verleden ben ik vooral werkzaam geweest als projectmanager in de biologische en biodynamische sector. Waar ik met veel plezier projecten heb georganiseerd zoals congressen, beurzen, campagnes, enz. Dat wat ik hierbij geleerd heb, zal jammakerij Sjamaan zeker ten goede komen.